2926 3064 - Fredericia eva@evagraf.dk

Sommerferie giver tid til at tænke, slappe af og lave det man gerne vil…

Jeg har været rundt i Danmark med min mand og vores 3 børn. Vi har badet ved stranden, besøgt venner rundt i landet og så sluttede vi af med en uge på Mallorca. En rigtig skøn sommer og vores første sommer i mange år uden bleer og klapvogn. (vores yngste blev 4år denne sommer.) Tiden flyver afsted.Billedet er fra en af mine sommerprojekter. Jeg deltog i en slags konkurrence som illustrator til en børnebog (og vandt ikke) men havde det enormt hyggeligt med at tegne i hånden og farvelægge m.m. Det er nemt at jeg kan arbejde lige meget hvor vi er, bare jeg har min bærbar med og lidt internet. Så jeg har ikke holdt helt fri men haft nogle kreative opgaver… Jeg har fået et par spørgsmål i løbet af sommeren fx. “om jeg tør holde ferie?”, “om det nu var klogt at starte op, lige op til sommeren?”.

Ja tror den slags spørgsmål stemmer meget godt overens med det syn mange har af iværksætter eller selvstændige. Noget med en 90-timers arbejdsuge og en kæmpegæld i banken, ingen tid til venner og familie m.m. 

Men at iværksætterlivet godt kan byde på andre muligheder, som især er tillokkende for kvinder, er nyt…

Jeg ser ikke mig selv som millionær om nogle år. Jeg har det helt fint med at nøjes med en helt almindelig løn og er nok også meget jysk. Jeg er selvstændig fordi jeg elsker det jeg laver, men også for at kunne lave det uden dårlig samvittighed overfor familien, mig selv og mine venner.

Det handler om at finde sin balance. Jeg elsker også kager, men ville være ked af ikke at kunne løbe en tur. Apropos skal jeg snart til “mud race”, med en masse andre ladies, så træningen er i gang… Og for at svare på spørgsmålene. Så ja, selvfølgelig har jeg holdt ferie og ja jeg startede op til sommerenferien, fordi det var det rigtige tidspunkt for mig.