2926 3064 - Fredericia eva@evagraf.dk

Vores datters børnehave søgte midler til 2 ladcykler, ?? så de kunne komme lidt længere ud og rundt i området. Forældrerådet havde søgt og skaffet penge ind til projektet. Men jeg ville også gerne støtte. For når det gælder grafik til børne, føler jeg mig helt på hjemmebane. Jeg elsker at finde mit indre legebarn frem og med friske farver og figurer skabe en glæde og fantasi hos andre.

Så jeg gik straks igang med at kreere 2 forskellige temaer. Et med bondegård, da vi bor på landet og ser mange køer ? m.m. og det andet tema blev om strand, da området hedder Fjordbakkedistrikt. Dernæst skulle jeg have sponsorerne i byen med på ideen, om at deres logo på cyklen, blev lidt mindre, men indgik i et univers/tema som børnene kunne forholde sig til.

Efter alles accept, måtte jeg tegne færdig, få printet folie. Skille cyklerne af i mange dele og sat hele puslespillet tilbage på plads.
Som i kan se lykkes det og cyklerne skaber virkelig sjove snakke, historier og spreder den glæde jeg ønskede. ??