2926 3064 - Fredericia eva@evagraf.dk

Dagligt, ja næsten time for time har vi i den sidste uges tid fået “breaking news”… Samtidig skal vi rumme mange andre ting og holde hovedet koldt. De fleste af os har mange hatte på lige nu og det har vi for at hjælpe hinanden og stå sammen. Men ingen af os kan gøre det hele selv og derfor er vi nød til at række ud efter hinanden.

 

Derfor tilbyder jeg lige nu billige klippekort

Jeg hjælper dagligt med at holde forskellige hjemmesider “up to date”. Det er noget af det jeg er hurtig og god til… Som freelancer er jeg vandt til at omsætte mig hele tiden, jeg er vandt til at have korte deadlines, opgaver der skal løses her og nu, nye systemer osv.

Samtidig har jeg nogle rigtig gode samarbejdspartner, der lige nu også gør deres for at holde hjulene igang. Der er lavet mange “holde afstand” klistermærker. Informationsklæb til indgange, Plakater om forhåndsregler til fragtmænd m.m.

I øjeblikket kan jeg derfor tilbyde billige klippekort