2926 3064 - Fredericia eva@evagraf.dk

Evagraf
Guide

PRINTSHOP

Nemt og hurtigt. Nu kan du slå op på hjemmesiden hvad det vil koste at trykke x-antal flyers eller se hvornår du kan få dem leveret.

 

Se hurtig video guide her…

Se nedenfor den hurtige guide – der er ikke lyd på. Til dig der ikke selv har trykfiler klar. Så læg varen i kurv og skriv når du kommer til kommentarfelt at du gerne vil kontaktes ang. grafisk opsætning – så ringer jeg til dig.  

Yeahhh

nu med printshop

Jeg har glædet mig til at dele den her printshop med jer. Det skal være nemt og tilgængeligt at bestille sin reklame. Derfor har jeg lavet en printshop hvor du faktisk kan bestil uden overhovedet at vide hvordan din brochure skal se ud… Når du bestiller – flyver din bestilling ind hos mig og så tjekker jeg om det er klar til tryk eller du har brug for hjælp. 
Jeg kontakter dig og så finder vi sammen ud af hvad det er du gerne vil have lavet.

Andre har også læst

Om at holde hjulene igang og hjælpe hinanden i krisetider

Om at holde hjulene igang og hjælpe hinanden i krisetider

Dagligt, ja næsten time for time har vi i den sidste uges tid fået "breaking news"... Samtidig skal vi rumme mange andre ting og holde hovedet koldt. De fleste af os har mange hatte på lige nu og det har vi for at hjælpe hinanden og stå sammen. Men ingen af os kan...

Pixel vs Vector

Pixel vs Vector

Pixel grafik bliver grumset/pixeleret når det skaleres op - det gør vektor ikke. Er du i tvivl om hvad dit billede/ grafik er - så ring eller skriv, så finde vi ud af det Husk at tænde for lyden - når du ser videoen nedenfor.

Kom igang med Canva på 5 min.

Kom igang med Canva på 5 min.

Vil du gerne gøre det selv - det her med at lave flot grafisk design? Men du har ikke lige budget eller mangler kompetencer til at navigere i den store Adobe-pakke, så fortvivl ikke - Canva kan blive din nye best ven. Det er en enkel online platform til grafisk...