Forside / grafisk design og tryksager

Grafisk Design
Mit arbejdet som grafisk designer består af mange forskellige opgaver.

Dvs at jeg kombinere tekst, grafik og billeder i et layout så modtager let kan forstå og læse det. Det er samme proces om det er til tryksager så som flyeres, brochure og magasiner eller til hjemmesider og nyehdsbreve.
Jeg har en særlig sans for visuelle udtryk, er iderig og dygtig til at sammensætte farver og former,så det grafiske design passer til målgruppen og konteksten.


Har du brug for hjælp til grafisk opsætning – kunne mine klippekort måske være en løsning for dig (så du får en god billig timepris)
Grafisk Design
Mit arbejdet som grafisk designer består af mange forskellige opgaver.
Dvs. at jeg kombinerer tekst, grafik og billeder i et letforståeligt layout – uanset om det er flyers, brochure, magasin eller til hjemmeside og nyhedsbreve.

Jeg har en særlig sans for visuelle udtryk, er idérig og kompetent til at sammensætte farver og former, og dermed skabe det helt unikke grafiske design til din målgruppe.

Tryksager

Jeg guider dig i forhold til papirtyper, farver, format og effekter så som lak, prægning m.m. til din unikke og sælgene reklametryksag. 

Se priseliste for tryksager her.

Gå direkte til printshoppen her

Reklameartikler

Jeg kan også hjælpe dig med beachflag, etikketter eller andre former for reklameartikler. Tag et kig i printshoppen om det ligger der eller giv mig et kald.

Gå direkte til printshoppen her

Luk felterne