2926 3064 - Fredericia eva@evagraf.dk

Eva

din lokale freelance grafiker
fra Fredericia
Jeg er lidt af et blandingsdyr eller måske rettere en kimære (blanding af dyr og menneske) Jeg har nemlig falkeøje, er lidt af en arbejdshest og en haj til det jeg laver.

“”””Min historie

Blev i 2004 udlært mediegrafiker ved Toptryk i Gråsten, starter kort tid efter firmaet op og kontrolerede primært trykklare filer fra bureauer til trykker. Om alt nu var som det skulle være før det kom i trykmaskinen. Så arbejdede jeg in-house og på bureau som freelancer nogle år før jeg læste videre til multimediedesigner.
Da der så kom mand og børn ind i billedet stoppede jeg op og tog et helt “almindeligt” 8-16 grafiker job. Det er nogle år siden og nu er der mere ro og tid mit eget igen.

Da jeg sjældent takker nej til en opgave, har det medført at min “opgave-erfaring” af off- og online materiale efterhånden spænder rigtig bredt. Jeg løser alle opgaver inden for trykt og digitalt materiale – fra idé til færdige filer. Som superbruger af Adobe CC2018, specielt Indesign, Photoshop, Illustrator og Acrobat, er jeg selvkørende med design, opsætning, rentegning, billedbehandling og færdiggørelse til tryk. Min baggrund fra trykkeri har givet mig en masse erfaring omkring trykmetoder, papirvalg, efterbehandlinger, produktudvikling m.m.

Efter endt uddannelse som multimediedesigner, tilbyder jeg også design og udvikling af hjemmesider samt grafik til sociale medier og web.

Min grafiske vifte er bred og jeg har hele tiden været nysgerrig og  holdt mig opdateret med nye kurser. Det gør også at jeg har kunne lære elever op, styre projekter lige fra tidsplan, budget og leverandører.

Hvorfor vælge mig?

Design der passer til dig (eller din kunde)

Jeg bruger den nødvendige tid på at sætte mig ordentligt ind i opgaven og sætter mig i dit sted og i dine kunders sted. Det skal ikke “kun”
være pænt eller godt håndværk, det skal afspejle hvem kunden er.

Deadlines og tryghed i fleksible ekstern medarbejder

Du kan få løst opgaven hvor som helst (jeg sidder gerne hos dig eller hos din kunder/samarbejdspartnere). Du kan også få løst opgaven, hvornår som helst (jeg vil knokle for at levere din opgave til tiden).

Fast tilknyttet

Næsten alle virksomheder har periodevis brug for grafisk assistance – men sjældent nok til at ansætte en grafiker. Ved at bruge mig som virksomhedens faste freelance grafiker, får I en samarbejdspartner, som kender jeres stil og produkter, og som kan bidrage effektivt fra første minut – hver gang!

Ingen lønomkostninger eller administrativt besvær

Du slipper for at ansætte en ekstra grafiker i afdelingen. En grafiker som fra dag 1 skal have en fast løn (pension, feriepenge, evt. sygedage, udstyr mv.) og hvis løn højst sandsynligt først indtjenes efter nogle måneder. Intet papirarbejde og administration som ved ansættelse. De eneste papirer du skal tage stilling til, er den aftale vi laver på forhånd eller den faktura jeg sender til dig. Min timepris som freelance grafiker ligger langt under bureau-priser. I har ingen investeringer i udstyr – jeg kan medbringe mit eget eller lave opgaverne fra mit eget kontor.