2926 3064 - Fredericia eva@evagraf.dk

Hvad koster det?

Mulighederne er mange. Nogle ønsker en fast pris på en specifik opgave, andre kører på timebasis eller køber et klippekort. For mig er alle grafiske opgaver lige vigtige - derfor har jeg har ingen faste priser på grafiske produkter - alt afregnes ud fra timebasis.

Pr. time

Timepris á Kr. 550,00 ex moms, er til dig der skal have lavet en mindre grafisk opgave fx et visitkort, rentegning af logo, fritlægning af et billede m.m.

Kr. 550

Pr. time

Timepris á Kr. 750,00 ex moms, er til dig der skal have lavet en lidt større grafisk opgave med designindhold fx en brochure, katalog, flyer eller plakat.

Kr. 750

Klippekort

Hvis du ved at der vil være brug for x-antal timer over en længere periode. kontakt mig for at høre nærmere. Du kan få timepriser fra Kr. 450,00 ex. moms ved køb af et grafisk klippekort. Perfekt til dig, som har behov for løbende og fleksibelt vedligehold og opdatering af din markedsføring.

10 timer = 5000 kr. ex moms (500 kr. pr. time) Klippekortet betales som et engangsbeløb før påbegyndt arbejde. Kortet gælder 1 år fra købsdatoen..

20 timer = 9.600 kr. ex moms (480 kr. pr. time) Klippekortet betales som et engangsbeløb før påbegyndt arbejde. Kortet gælder 1 år fra købsdatoen..

50 timer = 22.500 kr. ex moms (450 kr. pr. time) Klippekortet betales som et engangsbeløb før påbegyndt arbejde. Kortet gælder 1 år fra købsdatoen..

Projektaftale

Ønsker du en fast pris på en specifik opgave, så kontakt mig og fortæl mig om opgaven – så vender jeg tilbage med et uforpligtende tilbud.

Fast freelancer

Ved en fast freelance aftale opnår du, udover et tæt samarbejde, den billigste timepris. Denne model er til dig, som har brug for fast grafisk hjælp fx en halv eller en hel dag om ugen. Kontakt mig og hør mere om muligheder og priser.

Personligt eller til firmaer

Underviser

1:1 Er du en af dem
der bare gerne vil selv, men ikke har nogen grafiske uddannelse og heller ikke tiden til at lære InDesign, Illustrator, Photoshop m.m. Så kommer jeg gerne lærer dig netop det som du sidder og skal bruge.

Holdundervisning 1:20
Jeg tilbyder grundlæggende begynderkursus i praktisk grafisk viden. Som typograf, farvelære, layout,

i

PERIODEVIS BRUG FOR GRAFISK ASSISTANCE

Næsten alle virksomheder har periodevis brug for grafisk assistance – men sjældent nok
til at ansætte en grafiker. Ved at bruge mig som virksomhedens faste freelance grafiker,
får I en samarbejdspartner som kender jeres stil og produkter, og som kan bidrage effektivt fra første minut – hver gang!

Make over

Få  et grafisk “make over” på alle jeres dokumenter. Så i har en rød tråd gennem det hele. Lad mig designe nogle templates til jer , som I kan bruge igen og igen. Så i bare skal fylde dem ud med jeres
tekst og billeder.

Inspirationseftermiddag
Vi mødes i jeres virksomhed eller egnet lokale og opkvalificere jeres markedsføringsmateriale.

Send en besked til min mailbakke