Forside / Du tilbydes

Grafisk Design og Tryksager
opsætning af brochure, magasiner m.m.

Hjemmesider
nye sider, optimering og vedligholdelseLogodesign

rentegning, infografik og design af nyt logo

Referencer

Jeg havde høje forventninger, da jeg fik Eva anbefalet af en bekendt. Jeg skulle have bygget en helt ny hjemmeside op, og det skulle gå stærkt. Eva var straks med på mine ideer. Hun kom med råd og anbefalinger, og havde en meget professionel tilgang til opgaven. Der var god og tydelig kommunikation hele vejen igennem, og hjemmesiden stod klar som aftalt. Eva har desuden efterfølgende hjulpet mig med et tryk. Igen super god service, og hurtig levering. Jeg kan kun give Eva min varmeste anbefaling.

Dorthe Kasteberg, familieterapeut og ejer af Børns Trivsel

Eva har været en kæmpe hjælp til vores nye profilmagasin. Opgaven bestod i at lave et eksklusivt grafisk opsætning og udtrykke det samme i papir og trykmetoder. Hun angreb opgaven med gejst og gå-på-mod, og vi har sjældent mødt en freelancer med så stor en ja-hat. Eva er ikke bare grafisk dygtig, men samtidig har hun en bred viden om trykmetoder og muligheder. Hun har hjulpet med at lave og overholde en tidsplan, sørget for at vi ikke overskred vores budget og ikke mindst haft den direkte kontakt til trykkeriet. Vi kom i mål med den store flotte opgave på kort tid, til stor tilfredshed for os og vores kunder.”

Signe Bjarløv, Marketing Manager – Muehlhan Wind Service A/S

Super kompetent og professionel.
Jeg har aldrig prøvet at nogen rammer mine forventninger til et design i første forsøg. Det klarede Eva ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kasper Kristensen, direktør & ejer af Takseringshjælp.dk

Eva står klar med skudsikker grafisk førstehjælp i selv de mest pressede situationer. Ved spidsbelastninger og sygdom har vi trukket på Evas grafiske evner, og der er ikke en finger at sætte på hendes arbejde, selvom tidsfrist og deadline er kort. Opgaverne har typisk været opsætning og layout af avis og andre tryksager. Eva har kastet sig over dem med krum hals. Vi har altid travlt op til deadline, men det slår ikke Eva ud. Tværtimod bevarer hun overblikket og hjælper os i mål. Samtidig har hun været et friskt pust på kontoret. Selvom hun ”bare” er en gæst i huset, så går hun ind i folk med træsko på – hvad enten der skal spises frokost i kantinen eller ringes til trykkeriet.
Line Dalgaard Jensen, redaktør, Fiskeri Tidende / Danmarks Fiskeriforening

Via mit netværk fik jeg anbefalet Evagraf.
Eva har hjulpet mig med hjemmeside og flere forskellige grafiske opgaver. Og der kommer helt sikkert flere opgaver fra mig til Eva. Eva er meget kompetent og arbejder professionelt og dedikeret med opgaverne.
Hun har en både ærlig og ydmyg tilgang til tingene, og er således meget nem at arbejde sammen med. Jeg kan således varmt anbefale Evagraf, hvis du vil have tingene til at “shine”.

Palle Dyhre, direktør og ejer af Dyhre Cycling