WEBSITTER

Sikker, professionel og opdateret 24/7

Få frigivet tid ved at få en ekstern kreativ websitter

Referencer

Jeg havde høje forventninger, da jeg fik Eva anbefalet af en bekendt. Jeg skulle have bygget en helt ny hjemmeside op, og det skulle gå stærkt. Eva var straks med på mine ideer. Hun kom med råd og anbefalinger, og havde en meget professionel tilgang til opgaven. Der var god og tydelig kommunikation hele vejen igennem, og hjemmesiden stod klar som aftalt.
Eva har desuden efterfølgende hjulpet mig med et tryk. Igen super god service, og hurtig levering. Jeg kan kun give Eva min varmeste anbefaling.

Dorthe Kasteberg, familieterapeut og ejer af Børns Trivsel

Hvad vil det sige at få en websitter serviceaftale hos EvaGraf?

Når først du har en hjemmeside, skal den også vedligeholdes, og det kan være tidskrævende i hverdagen. Med en websitter serviceaftale, skal du ikke huske, hvordan du lige retter de enkelte ting på siden, og du slipper for at skulle bekymre dig om sikkerheden. Hver gang du har nyt til siden sender du blot en mail til eva@evagraf.dk. 

Websitter service. Aftalen gælder ikke webshops, bruger du et andet cms system end wordpress så lad os tage en snak om det. Jeg arbejder med flere systemer.

Alle priser er ex. moms og faktureres forud, ingen binding.

DesignBoost

Trænger din hjemmeside til et makeover eller et løft. Så lad os gå i dybden med hvem din kundetype er.
Et DesignBoost er med andre ord at gå al grafisk materiale efter.
✔️skrifttyper, ✔️farver, ✔️ ikoner, ✔️symboler ✔️billedematerialer m.m.

Der er rigtig meget symbolik og betydning i fx. farver 🎨 og skrifttyper 🔛 m.m. Derfor er det vigtig, at vi, ikke kun vælger ud fra smag og hvad vi tror passer godt eller ser godt ud.

Vi mennesker afkoder/læser den slags hurtige end vi forstår selve teksten. Det er spændende hvordan vi tænker og opfatter skjulte signaler som fx. farvernes og skrifttypernes betydning.

Vil du gerne have en effektiv og sælgende side, kan et DesignBoost være løsningen til dig.  
Book en tid – til en uforpligtende og gratis samtale i min kalender